Kanada
Proces decentralizácie v Kanade. Vývoj federalizmu. Kolaboratívny federalizmus ako perspektíva do budúcna. Základy kanadského politického systému. Kanadskí neokonzervativci. Kanadská pravica. Rasizmus a multikultúrny dialóg. Vzrastajúci vplyv USA v Kanade.