Ekonomika USA: robustní a opět na vzestupu - Fárek, Jiří
Pozitívny vývoj hospodárstva v USA. Rekapitulácia okolností hospodárskeho vývoja USA v osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch. Identifikácia dlhodobo pôsobiacich predností a faktorov americkej konkurencieschopnosti. Príčiny hospodárskeho útlmu v roku 2001, vrátane implikácie teroristického útoku z 11. septembra.