Tři pohledy na buducnost spolupráce USA a Evropy - Pehe, Jiří
Vo vzťahoch medzi Európou a Spojenými štátmi došlo v poslednej dobe k určitému ochladeniu. Koncept európskej integrácie a koncept transatlantickej spolupráce, ich vzájomné konflikty. Príčiny konfliktov. Prognózy spolupráce USA a Európy.