K otázce "suverenity" ve světle přistoupení k Evropské unii - Šafránek, Ladislav
Pojem a podstata štátnej suverenity. Odvodené a autonómne suverenity. Európska únia a ídea "spoločnej suverenity". Európska integrácia a štátna suverenita.