Zostatková cena HIM pri vyradení predajom a z dôvodu škody je daňovým výdavkom - Burák, Emil
Zostatková cena pri predaji. Zostatková cena pri HIM z dôvodu škody. Zostatková cena pri odovzdaní a pri predaji neodpisovateľného HIM.