Strategická reforma irské veřejné správy - Jakobec, Milan
Vznik, doterajší priebeh a ciele reformy štátnej správy v Írsku. Zhodnotenie súčasného stavu. Princípy kvalitnej služby. Informácie o írskej strategickej reforme: http: //www.irlog. ie/iveagh a http://www. bettergov.ie.