Dôvodová správa k návrhu nového zákona o cestovných náhradách
Podľa legislatívy úloh vlády SR na rok 2001 sa mala vypracovať novela zákona č. 119/1992 Zb. o cestovných náhradách v znení neskorších predpisov. Z dôvodov uvedených v predkladacej správe sa predkladá návrh nového zákona o cestovných náhradách s navrhovanou účinnosťou od 1. mája 2002. Osobitná časť dôvodovej správy je zameraná na odôvodnenie tých ustanovení, ktoré sú zmenené a upravené oproti doterajšej právnej úprave a na odôvodnenie nových ustanovení návrhu zákona.