Zákon č. .../2002 Z.z. zo 16. mája 2002 o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa
Znenie zákona č. .../2002 Z.z. zo 16. mája 2002 o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa. Tento zákon upravuje poskytovanie prídavku na dieťa a poskytovanie príspevku k prídavku na dieťa. Prídavok a príspevok sú štátne sociálne dávky, ktorými štát prispieva na výchovu a výživu nezaopatreného dieťaťa.