Zlaté dno daňových rajov - Sotník, Alexander
Daňové raje podľa OECD. Prehliadanie daňových rajov zo strany OECD. Európska únia ako hlavný motor ťaženia proti daňovým rajom. Off-shore bankovníctvo. Zoznam daňových rajov.