Analýza faktorov ovplyvňujúcich uplatnenie sa vybraných slovenských potravinárskych výrobkov na domácom trhu - Ižáková, Viera
Charakteristika stavu uplatnenia sa výrobkov vybraných odborov potravinárskeho priemyslu na trhu. Identifikácia faktorov a príčin, ktoré sa podieľajú na zlepšení, zhoršení súčasnej pozície skúmaných potravinárskych výrobkov na trhu. Porovnanie roku 2000 a 2001. Vývoz tovarov do zahraničia a zahraničná konkurencia Česka a Maďarska. Výsledky SPACE analýzy. Uplatňovanie obchodných nástrojov v agrárnom obchode Slovenska, Česka a Maďarska.