Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM - Matošková, Dagmar
Hodnotenie konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych sektorov na základe ukazovateľov komparatívnych výhod a identifikácia dopadu politických opatrení na príjmy, náklady a zisky potravinárskej produkcie, na základe efektov divergencií a koeficientov nominálnej a efektívnej ochrany. Použitie analýzy PAM.