Konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu - Meravá, Eva
Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského vinárskeho priemyslu na domácom trhu, na trhoch krajín Európskej únie a krajín CEFTA. Ukazovatele komparatívnych výhod (DCR a PCR) a koeficienty nominálnej ochrany pre vstupy a výstupy (NPCO a NPCI). Použitie analýzy PAM. Výpočet konkurencieschopnosti pomocou ukazovateľa komparatívnych výhod - indexu RCA.