Novela zákona o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Najdôležitejšie zmeny v novele zákona o DPH, ktoré nadobúdajú účinnosť 1.1. 2003. Odpočítanie dane z majetku u novoregistrovaného platiteľa dane. Nová úprava vecných podmienok pri odpočítavaní dane na vstupe. Časové hľadisko splnenia podmienok na odpočítanie dane. Nový spôsob používania koeficientu. Úprava odpočítanej dane pri investičnom majetku. Nadmerný odpočet.