Hodnotenie ekonomiky výroby vybraných rastlinných výrobkov v SR - Kubanková, Mária
Hodnotenie ekonomiky výroby vybraných rastlinných výrobkov v SR v rokoch 1997-2000 pomocou ukazovateľa rentability, a to bez a s dotáciami, na základe nákladovosti a výnosovosti. Kvantifikácia a hodnotenie štandardného príspevku na úhradu.