Aktuálne naturálne a hodnotové parametre variabilných nákladov - Borecká, Svetlana
Skúmanie nákladovej stránky aktivity poľnohospodárskeho podnikania. Prezentované sú aktuálne naturálne a hodnotové parametre variabilných nákladov v roku 2000. Predpokladané zmeny variabilných nákladov do roku 2002.