Rizikovosť poľnohospodárskej výroby a jej riešenie - Chrastinová, Zuzana
Analýza spôsobu riešenia rizikovosti poľnohospodárskej výroby. Komerčné poisťovne a dotácie. Vplyv poistenia na dôchodkovosť poľnohospodárskych podnikov. Celková škodovosť za roky 1996-2000.