Platiť do umeleckých fondov sa musí - Pálková, Sylvia
Štát stále diktuje, kto a koľko má odviesť do umeleckých fondov. Zákon o umeleckých fondoch prikazuje platiť, ale nerieši kontrolu využívania získaných príspevkov. Problém vydavateľov kníh. Fondy na krytie strát používajú predaj majetku alebo samotné príspevky. Hospodárenie umeleckých fondov.