Predaj zváračského ústavu bol darom vlády - Beer, Gabriel
Majetok Výskumného ústavu zváračského (VÚZ) dostane združenie Priemyselný inštitút SR. Nekalý priebeh privatizácie VÚZ. Dobré finančné hospodárenie a vysoká hodnota ústavu. Pri privatizácii VÚZ sa nakoniec stretli iba traja finalisti. Nový majiteľ sa netají, že je "viacmenej" lobistickou organizáciou. Neistá budúcnosť VÚZ.