Lesy SR nevedia žiť bez dotácií - Sobinkovič, Branislav
Hospodárenie štátnych Lesov SR nebolo, nie je a podľa generálneho riaditeľa ani nikdy nebude ziskové. Prioritou je zachovanie trvale udržateľného rozvoja lesov. Straty v neštátnych neodovzdaných lesoch. Dotácie lesov v zahraničí (napr. Česko). Zväz spracovateľov dreva (ZSD) SR navrhuje transformáciu štátneho podniku na akciovú spoločnosť. Rakúska inšpirácia. Lesy a cestovný ruch. Štátne lesy v SR a Rakúsku.