UniBanka potrebuje na rast kapitál
Zvýšenie základného imania UniBanky, a.s. Bratislava plánuje vedenie banky využiť na rozšírenie distribučných kanálov. Banka plánuje elektronické bankovníctvo a otváranie nových pobočiek, rozšírenie úverového portfólia. Akcionári UniBanky.