K ziskovosti neživotního pojištění - pohled na dlouhodobé trendy ve světe - Pulchart, Vladimír
Celosvetový trend, zasahujúci globálne všetky trhy neživotného poistenia - prechod od tzv. soft-marketu ku tzv. hard-marketu. Dopad tohto trendu na ukazovatele ziskovosti jednotlivých poisťovní.