Ohlédnutí za zasedáním výboru pro pojištění odpovědnosti CEA v Praze - Schanté, Daniel
Rozhovor s Danielom Schanté, generálnym tajomníkom Výboru pre zodpovednostné poistenie, ktorý je jedným z odborných pracovných orgánov Európskeho poisťovacieho výboru (CEA) o výsledkoch pražského zasadania, o vývoji českého poistného trhu a o ďalších aktivitách CEA. Stručná charakteristika CEA, jej ciele a aktivity.