Aplikácia procesného prístupu v stavebnej firme - Balek, Juraj
Zavádzanie systému manažérstva kvality. Identifikácia procesov zahrňovaných do systému manažérstva kvality stavebnej firmy. Stanovenie postupnosti a interakcií týchto procesov. Spôsob definovania vrcholových procesov. Identifikácia podporných a hlavných procesov. Mapa interakcií procesov. Priradenie normatívnych požiadaviek k procesom. Nadväzujúce úlohy identifikácie procesov a ich interakcií.