Benchmarking v organizáciách mestskej hromadnej dopravy - Hrnčiar, Miroslav
Benchmarking a jeho využívanie na zlepšovanie kvality. Pojem benchmarking. Aktuálny stav využívania benchmarkingu v organizáciách MHD v krajinách EÚ. Schémy procesu neustáleho zdokonaľovania prostredníctvom benchmarkingu. Návrh metodiky použiteľnej v podmienkach organizácií MHD v SR. Príklad aplikácie procesu benchmarkingu operátorov MHD na Slovensku. Zhodnotenie doterajších skúseností.