Metóda ABC. Kadiaľ tečú podnikové peniaze? - Burjaniv, Jaroslav
K analýzam priebežne získavaných údajov môže poslúžiť staršia, ale stále aktuálna metóda, ktorá dostala meno ABC (Activity Based Costing). Možnosti využívania metódy ABC v manažérskej praxi.