Nová ekonomika - nové paradigma nebo jen další módní pojem? - Bielczyk, Antonín
Obsahové vymedzenie a rozlíšenie pojmov nová ekonomika, informačná ekonomika, sieťová ekonomika, digitálna ekonomika, vedomostná ekonomika a riziková spoločnosť. Vplyv novej ekonomiky na dynamiku rozvoja informačných a komunikačných technológií. Vplyv novej ekonomiky na vyspelé krajiny do roku 2005. Fungovanie podniku v informačnej spoločnosti.