Stratégia CRM ako súčasť marketingovej komunikácie firmy - Jedlička, Milan
Riadenie vzťahu so zákazníkmi - Customer Relationship Management ako jeden zo spôsobov, ktoré sa snažia o inovovaný pohľad na marketingovú komunikáciu. Príspevok približuje niektoré existujúce poznatky o CRM a posudzuje vhodnosť aplikovania na podmienky našej ekonomiky. Špecifikácia CRM. Filozofické odporúčania na aplikovanie CRM.