Posouzení možnosti využití poznatků z fungování daňového systému v USA pro harmonizaci daní z příjmů v EU - Blechová, Beáta
Stručná charakteristika daňového systému v USA a v Európskej únii. Porovnanie a zásadné rozdiely v oboch daňových systémoch. Prehľad daňových sadzieb v EÚ a v USA.