Colná únia medzi Slovenskou a Českou republikou a jej vplyv na vzájomnú obchodnú výmenu - Gofusová, Katarína, 1977-
Pohľad na vzájomné obchodné vzťahy medzi Slovenskom a Českou republikou. Ekonomická integrácia ako predpoklad vzniku colnej únie. Podstata colnej únie. Vinerova teória colnej únie. Výhody a nevýhody colnej únie. Colná únia medzi Slovenskou a Českou republikou. Základné zásady colnej únie. Colná politika. Colné odbavenie tovaru. Výhody a nevýhody colnej únie.