Význam diplomovej práce v procese formovania návykov vedeckej práce - Gonda, Vladimír
Význam, cieľ a základ diplomovej práce. Proces prípravy, vypracovania a obhajoby diplomovej práce. Osobitosti štruktúrnych častí diplomovej práce.