Kontinuita bude ďalšou zo slovenských dcér Wiener Städtische - Záborský, Ján
Po dlhých rokovaniach zmenila Kontinuita - Slovenská životná poisťovňa, a.s. Bratislava majiteľa. Majoritným akcionárom sa stane rakúska poisťovňa Wiener Städtische. Tá už má na Slovensku dve dcéry. Kúpou väčšinového podielu rakúsky poistiteľ získa manažérsku kontrolu nad poisťovňou, no vedenie zatiaľ neplánuje meniť. Kontinuita si aj po zmene vlastníka ponechá pôvodný názov.