Distanční vzdělávání a informační systém vysoké školy - Koliba, František
Úloha informačných a komunikačných technológií v dištančnom vzdelávaní. Tri etapy zavádzania dištančného vzdelávania z pohľadu informačného systému školy. Softwarové nástroje pre podporu dištančného vzdelávania na Obchodno - podnikateľskej fakulte.