K pojetí krizového managementu - Lednický, Václav
Obsahové a pojmové vymedzenie krízového manažmentu. Vývojová kríza organizácie v teórii manažmentu. Uplatňovanie krízového manažmentu. Oblasť pôsobenia krízového manažmentu. Definície podnikovej krízy. Druhy podnikových kríz. Krízová stratégia. Krízový manažér.