Aplikácia výskumu imidža v maloobchode - Lieskovská, Vanda, 1961-
Obsahové vymedzenie pojmu imidž. Faktory, ktoré ovplyvňujú imidž maloobchodnej jednotky. Problematika výskumu a následnej analýzy imidža v maloobchodných organizáciách.