Vliv organizační struktury na inovace v průmyslovém podniku - Matulík, Antonín
Význam výrobkovej inovácie. Podstata inovácie priemyselných výrobkov. Determinanty tvorby organizačných štruktúr. Inovácia realizovaná prostredníctvom detašovaných špecializovaných útvarov. Inovácia prostredníctvom nového rizikového tímu. Inovácia prostredníctvom stálej komisie pre nový výrobok. Inovácia prostredníctvom oddelení nových výrobkov a marketingových oddelení.