Využívať hedging - áno alebo nie? - Polednáková, Anna, 1957-
Menové riziko a jeho dopad na finančné hospodárenie firmy. Hedging a efektívnosť trhov. Parita kúpnej sily. Model oceňovania kapitálových aktivít (CAPM model). Koncepcia Miller Modigliani o kapitálovej štruktúre podniku. Agentská teória.