E-commerce a globalizácia a ich vplyv na ekonomiku Slovenskej republiky - Ručinský, Rastislav
E-commerce a globalizácia. Pojmové vymedzenia E-business, B2B (business to business) a B2C (Business to customer). Súčasný stav e-commerce. Vplyv e-commerce a globalizácie na ekonomiku. Dopady elektronického obchodu na makroekonomiku SR.