Biznis s obnovou energie - Vojtková, Viera
O nealko nápojoch so špeciálnym poslaním - prieskum predaja energetických a športových nápojov. Pravidelných zákazníkov tohto sortimentu si udržiavajú zľavami. Očakáva sa vzostup predaja.