Záujem o bioprodukty nebrzdia iba ceny - Vojtková, Viera
Trh s biopotravinami v Európe a na Slovensku. Dopyt po biopotravinách rastie. Prví biofarmári na Slovensku. Ako biopotraviny prenikajú do obchodnej siete?