Súkromný kľúč pod kontrolou jeho majiteľa - bezpečné zariadenie - Rexa, Radimír
Pokračovanie článku o elektronickom podpise zo Slovenského výberu č. 9/2002. Riziká zneužitia súkromného kľúča. Vytváranie elektronického podpisu. Bezpečné zariadenie na vyhotovenie elektronického podpisu. Stupeň ochrany súkromného kľúča. Používané štandardné formáty a rozhrania.