Vstup Slovenska do EÚ: problémy a perspektívy vývoja priamych zahraničných investícií - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Prílev priamych zahraničných investícií do SR v rokoch 1994-2000. Podiel členských krajín EÚ na celkovom stave priamych zahraničných investícií v SR. Očakávané zmeny vyplývajúce zo vstupu Slovenska do EÚ.