Bude nás čakať na trhu EÚ "eurospotrebiteľ"? - Zorkóciová, Otília, 1954-
Spoločný európsky trh a jeho zákazníci. Marketingová stratégia firiem. Koncepcia globálneho marketingu. "Situačný marketing". Pojmové vymedzenie eurospotrebiteľa a jeho členenie. Základné prístupy k hodnoteniu eurospotrebiteľa.