Zvýšenie konkurenčnej schopnosti podnikov pomocou CRM systémov - Pomffyová, Mária
CRM = systém riadenia vzťahov so zákazníkom = hľadanie, poznanie a uspokojenie zákazníkov, vybudovanie dlhodobých vzťahov. Významné črty globalizácie ekonomík. Zavádzanie internetových služieb v podniku.