Interpodnikové vzťahy formálnej a neformálnej kooperácie - Kita, Jaroslav
Pokračovanie príspevku o interpodnikových vzťahoch formálnej a neformálnej kooperácie (1/2002). Vzťahy na úrovni výrobnej dohody, spoločného marketingu a distribúcie. Konzorcium, joint venture = zmluva o spoločnom podniku.