Proces technickej harmonizácie s Európskou úniou z pohľadu slovenských firiem - Čaplánová, Anetta, 1967-
Výsledky prieskumu medzi slovenskými exportujúcimi firmami na získanie názorov o tom, ako vnímajú proces technickej harmonizácie a s ním spojené náklady a úžitky. Zavádzanie európskych noriem do slovenského systému noriem ako predpoklad pre vstup do EÚ.