Ponuka pod tlakom cien - Sadloňová, Marianna
Prieskum predaja, výroby a spotreby hygienického papiera. Základná segmentácia kategórií- toaletný papier, papierové vreckovky, papierové obrúsky a kuchynské utierky. Vo svete spotreba týchto druhov papiera narastá, u nás za týmto trendom zaostávame.