Inovácie produktu - zdroj konkurenčnej výhody - Horská, Elena
Inovačný proces výrobku a stupne inovácií. Dobrý nápad má cenu zlata. Aký by mal byť inovovaný výrobok. Superprodukt - konkurenčná výhoda zajtrajška. Komercializácia nového výrobku. Inovácia je viac ako kreativita.