Kultúra a klíma inovácie - Luknič, Arnold Steve
Filozofia firmy Sony v oblasti uvádzania inovovaných výrobkov na trh. vedenie spoločnosti, inovovanie a poverenie. prípadová štúdia: Spoločnosť 3M. Vymedzenie zmysluplných "hraníc konania". Definovanie miery tolerovania rizika. Zaangažovanosť/zainteresovanosť štruktúr. Prípadová štúdia Pacific Western Airlines (PWA) - kultúra poverenia a tvorivosti.