Hodnotenie výsledkov - základ úspešného finančného riadenia v organizáciách - Štangová, Nora
Hodnotenie výsledkov ako rozborová činnosť v podniku. Dôležitosť finančného riadenia v súvislosti s hodnotením výsledkov v dvoch odlišných subjektoch ziskového a neziskového sektora. Ukazovatele v rozborovej činnosti. Kvalifikovaná interpretácia ukazovateľov. Možnosti hodnotenia výsledkov vo verejnej správe - miestnej správe. proces hodnotenia. Pojem efektívnosť vo verejnej správe. Možnosti uplatnenia finančných ukazovateľov v samospráve.