Podniková kultúra a etika manažéra - Janotová, Helena
Prirodzenou požiadavkou, kategorickým imperatívom doby sa stáva etické správanie v oblasti podnikania. Podnikateľská etika ako vedná disciplína. Manažérska etika ako jedna z parciálnych profesijných etík. Inštitucionalizovanie etiky do praxe. Vzdelávacie programy, etické kódexy. Komunikačné programy. Motivačné programy. Hodnotiace programy. Etický kódex manažéra.